Over mij

ik

Hallo,

Ik ben Annette, geboren en getogen Zeeuwse en na verschillende omzwervingen nu thuis in Amsterdam.
Taal en schrijven fascineerden me al als kind. Ik schreef verhalen en gedichtjes en leerde als hobby Spaans en Tsjechisch. Geen verrassing dus dat ik als twintiger koos voor een taalkundige opleiding!

Ik studeerde Slavische taalkunde en deed aanvullende cursussen creatief schrijven en literair vertalen. Om mijn werk als tekstschrijver zo goed mogelijk te doen, heb ik me later ruimschoots verdiept in SEO en digitale marketing. Momenteel lees ik veel over circulaire economie. Omdat ik dit gewoon ontzettend interessant en belangrijk vind.

Wat ik vooral schrijf zijn artikelen, webteksten, wervingsteksten en blogs. Het liefst voor duurzame, sociale initiatieven die zich net als ik willen inzetten voor een mooiere planeet. Mijn schrijfstijl is verhalend en activerend. Ik neem lezers mee, wil ze laten nadenken en aanzetten tot handelen. Kijk maar eens naar mijn portfolio en blogs.

Wanneer ik mijn laptop heb opgeborgen ben ik gek op lange wandelingen in de natuur, lees ik over duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling, tennis, kook en bak ik graag en word ik erg gelukkig van lekker eten en drinken met mensen van wie ik houd!